Perşembe , 25 Nisan 2024

CANİ TORUNDAN KAN DONDURAN SAVUNMA! ANNEANNE VE TEYZESİNİ DİRİ DİRİ YAKTI





Anneanne ve torun arasında tartışma çıkarken, bu sırada üst katta oturan O.A.’nın teyzesi Filiz Kaplan (46) KADES’e basarak polisten yardım istedi, ardından annesinin ile yeğeni O.A.’nın yanına geldi. Bu sefer O.A. ile Filiz Kaplan arasında da tartışma çıktı.





Tartışma sırasında evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda evi sararken, o sırada yangını söndürmek için O.A.’nın annesi Yeliz Çetinkaya evden çıkarak yangın tüpü aramaya başladı.





YANGIN SONRASI 2 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Alevlerin üst kata sıçradığı yangında, durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın söndürülürken, Hülya Çetinkaya ile hemşire olduğu öğrenilen kızı Filiz Kaplan’ın cesetleri bulundu.





Polis, hastanedeki tedavisinin ardından Okan Altay’ı gözaltına aldı. Altay’ın polisteki ifadesinde, “Teyzemden alacağım vardı. Anneannem ve teyzem ile tartışmaya başladık. Daha sonra üzerlerine benzini döküp, ateşe verdim. Ardından kapıyı çekip, çıktım” dediği belirtildi.





Okan Altay, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Altay, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘canavarca hisle adam öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …