Cuma , 29 Mart 2024

CANLI YAYINDA ŞO’K SÖZLER! ORTALIK KARIŞTI. ”ANNEM İSMAİL’LE BENİ..”





“PARA KARŞILIĞINDA VERMEYE ÇALIŞTI”
Ardından Eda çok çarpıcı ifadeler kullandı. Eda “Annem beni başka birine para karşılığında vermeye çalıştı” dedi. Fevziye ise “Yalan söyleme Eda, ayıp senin yaptığın be” şeklinde konuştu. Başlık parası olup olmadığı sorulunca Eda da “Yok öyle değil, satmaya kalktı beni” ifadelerini kullandı.





“KOMPLE BENİ VERMEYE ÇALIŞTI, EŞ OLARAK”
Müge Anlı ise “Nasıl satmaya kalktı yani? Satmak demek 1 saatliğine, 1 geceliğine birine göndermek demek” diye sorunca Eda “Yok öyle değil, komple beni vermeye çalıştı, eş olarak” şeklinde konuştu. Anlı ise araya girip “Tamam evlendirmeye çalıştı. Bak satmak ayrı bir kelime. Niye annenize ve kendinize bu kelimeyi layık görüyorsunuz? Sen nişanlanmışsın. Konuştum adam da evli, diyor ki ‘Sürekli Eda bana yalan söyledi, başkalarıyla gezdi, ben de bıraktım’” Bunun üzerine Eda “Yok öyle bir şey.” deyince Anlı “Annen de bunu kabul ediyor” yanıtını verdi. Fevziye doğru söylediğini ifade ederken Eda da “Dayımın düğününe gittim diye beni dövmedi mi?” diye annesine çıkıştı.
Fevziye “Tamam dövdü de…” deyince Eda “Niye onu söylemiyorsun?” cevabını verdi. Eda “Niye onu savunuyorsun da beni savunmuyorsun? Kızınım ya. Onu savunuyorsun.” şeklinde konuştu.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …