Perşembe , 28 Mart 2024

”CEHENNEMİ TERCİH EDERDİM” DİYEN İLYAS SALMAN’DAN ÇOK KONUŞULACAK AHİRET ÇIKIŞI






“KEŞKE CENNET VE CEHENNEM OLSAYDI”
Salman soruya verdiği cevabın devamında, “Keşke cennet ve cehennem olsaydı; buna inanıyorum. Olsaydı ben cehennemi tercih ederdim. Çünkü insanın, havanın ve denizin soğuğundan ne/fret ederim. Cennette bari ze/banilerin ka/ynadıkları kazanda ısınırdım diye düşünüyorum” dedi.




“KARDEŞLERİMDEN BİR TANESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YANDI”
Daha sonra sunucunun, “Ko/rkmanızın tek sebebi bu galiba?” sorusuna da cevap veren Salman, “Ko/rkmamın tek sebebi o değil. Ben küçük çekirdek bir ailenin en büyük oğlu olarak dünyaya geldim. Eğer yaşasalardı 11 kardeş ediyorduk şimdi. Şu anda 3 kardeşiz. 8 tanesi yoksulluk ha/stalıklarından ö/ldü. Veremden, kı/tlıktan, kırandan, bo/ğmacadan, nezleden, gripten, kızamıktan, çiçekten, menenjitten ö/ldüler. Kardeşlerimden bir tanesi benim gözümün önünde ya/ndı. Ya/nışını gördüm” şeklinde konuştu.




“ETEĞİ TU/TUŞTU SÖNDÜREMEDİM”
Salman, “Annem köyde suya gitmişti, su getirmek için. Kapının arkasına bir taş ko/ymuş, soba ya/nıyor. Sobaya uzandı kardeşim; eteği tu/tuştu, söndüremedim. O anki aklım yetmedi; üstüne bir şey örtüp de sö/ndürmeye. Onun için çok arabesk olacak ama kardeşlerimden dolayı acı içinde geçmiş bir yaşantım var. Elimden gelmedi, ku/rtaramadım açık söylemek lazımsa” dedi.



Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …