Perşembe , 25 Nisan 2024

Cem Yılmaz’dan Kötü Haber





Ünlü komedyen yaptığı paylaşımda, “Sevgili dostlarım, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filmini beraber yazarak beni sinemaya başlatan, dergicilikten ustam Kemal Kenan Ergen’i kaybettik. Çok çok üzgünüm. Tüm sevenlerine ailesine sabır diliyorum. Hep bizimle yaşayacak. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.





Kemal Kenan Ergen kimdir? 1 Ocak 1967 Kocaeli’de doğmuştur. Mizahçı ve senarist olan Kemal Kenan Ergen, mizah alanında uzun yıllar ‘Kemken’ lakabıyla tanınmıştır. L-Manyak, Lombak ve Penguen bünyesinde yayınlanan hikayeleri büyük ilgi görmüştür. ‘Tatlı Kaçıklar’ dizisinin senaryosuna imza atarak bu alanda da kendini göstermiştir.





Kemal Kenan Ergen, Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’un başrollerini paylaştığı ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminin senaryo ekibinde de yer almıştır. ‘Olacak O Kadar’ programı için de kalemi eline alan Ergen, ‘Kahpe Bizans’, ‘Hababam Sınıfı Merhaba’, ‘Ömerçip’, ‘Hababam Sınıfı Askerde’ ve ‘Hababam 3,5’ gibi sinema filmlerinde de yer almış; ‘Zaman Makinesi 1973’ filminin uygulayıcı yapımcılığını yapmıştır.





Türkiye’nin ünlü komedyenleri arasında olan Cem Yılmaz sosyal medya üzerinden Kemal Kenan Ergen’in ölüm haberini duyurdu

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …