Cumartesi , 20 Nisan 2024

Ceyda Düvenci, hayat dolu cıvıl cıvıldı. Hastalık ömür boyu sürecek diyerek gözyaşları içinde hastalığı anlattı. Rabbim şifa versin…





Özellikle Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle adından söz ettiren Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977’de Bursa’da dünyaya geldi. İsmail ve Zümrüt Düvenci’nin tek çocuğu olan Ceyda Düvenci, baba tarafından Selanikli, anne tarafından Tekirdağlıdır. İlkokuldayken İngilizce dersleri alan Ceyda Düvenci, Bursa Anadolu Lisesi’ne dil bilerek başlamış. Annesinin desteği ve yönlendirmesiyle İstanbul’a gidip Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni kazanmıştır.
1995′ yılında Kandemir Konduk’un Palavra Aşklar adlı Televizyon dizisinde oyunculuğa başlamıştır. 1997 senesinde Star Tv’nin düzenlediği güzellik yarışmasına katılmış ve Türkiye 3. Güzeli seçilmiştir. 3. Olmasıyla beraber kariyerinin önemli dönemlerine adım atmıştır. Sabah Şekerliği programında sunuculuk yapmıştır.





Televizyon ekranlarından görmeye alışkın olduğumuz Ceyda Düvenci tiyatro sahnelerinde de yer almıştır. Sürmanşet adlı tiyatro oyunun da ve birçok oyunda daha yer almıştır. Ceyda Düvenci 2008 yılında Engin Akgün ile evlenmiştir. Evliliklerinden Melisa Nur adında kız çocuğuna sahip olan Ceyda Düvenci ve Engin Akgün çifti 5 yıl süren evlilik ilişkilerinden sonra boşanma kararı almışlardır.
2011 yılında herkesin takip ettiği Umutsuz Ev Kadınları dizinde Elif karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında dizi final yapmıştır. Ardından Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide rol alan Ceyda Düvenci, 2015 yılında Bülent Şakrar ile evlenmiş ve Ali adında bir erkek çocuğa sahip olmuştur.





Ceyda Düvenci’nin ikinci eşi Engin Akgün’den olan kızı Melisa 2011’de daha doğar doğmaz beyin kanaması geçirmişti. Serebral Palsi tanısı konan Melisa aylarca hastanede kalmış, Amerika’da özel tedavi ve eğitim görmüştü. 2015’te evlendiği Bülent Şakrak’tan da Okan Ali adında bir oğlu olan Ceyda Düvenci kızıyla yaşadığı diyaloğu paylaşıp herkesi duygulandırdı. Melisa: İlerde benim tek çocuğum olsun anne. Bizim gibi aynı anda ‘Anne’ diye bağıran iki çocuk düşünemiyorum. Bir tane isterim vallahi. Çok zor işin çok. Ceyda Düvenci: Halimden anladığın için teşekkür ederim, iyi geldi bunu senden duymak.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …