Cuma , 29 Mart 2024

ÇOCUĞUNUZUN SÜT DİŞLERİNİ ATMAYIN, MEĞERSE





Süt dişlerini korumak hayat kurtarabilir ve hastalığa bağlı hasarın yenilenmesine yardımcı olabilir! Dünyanın dört bir yanındaki kültürlerin çocukların dişleriyle ilgili kendi gelenekleri vardır. Ancak en popüler olanı “diş perisi” ile ilgili olanıdır. İskandinav kültürüne göre, bir çocuğun dişi iyi şans getirir – ve bu doğru, belki daha az sihirli ama daha tıbbi olarak – modern tıbbın iyileşmede şaşırtıcı kullanımları var! Kök hücreler uzun yıllar depolanabilir ve yaşamın ilerleyen dönemlerinde tıbbi problemler için kullanılabilir. Bilim adamları, insan sağlığını ve hayatını kurtarmada kök hücrelerin yeri doldurulamaz olduğunu defalarca kanıtladılar. Diğer hasarlı hücreleri yeniden inşa edebilir ve değiştirebilirler! Gelecekte bebeğiniz kalp hücrelerinden beyin hücrelerine kadar her türlü hasarlı dokuyu yenileyebilecek.





Kök hücreler zamanla özelliklerini kaybedebilir, bu nedenle süt dişlerinin taze olması ve uygun koşullarda saklanacağı özel bir laboratuvara teslim edilmesi gerekir. Bebeğinizin bu hücrelere hayatının ilerleyen dönemlerinde ihtiyaç duyması halinde dişler depodan alınarak doktora götürebilir.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …