Cuma , 26 Nisan 2024

çok önemli sanatçımız





DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN ELEŞTİRİ YAPMAK GEREK DEDİ
İddianamede, sanatçı İlyas Salman’ın ifadesinde, videoda ifade ettiği sözlerin suç teşkil etmediğini, kimseyi aş-ağılama kastı olmadığını, düşünce ve fikir özgürlüğü çerçevesinde ifadeler kullandığını, muhalif bir kişiliği olduğunu, daha iyi bir gelecek için eleştiri yapmak gerektiğini belirterek, suçlamaları kabul etmediği aktarıldı.





SAVCILIK A-Ş-AĞILAMA KASTIYLA SÖYLENDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ
Sa-vcılık, Salman’ın video içeriğinde yer alan söylemlerinin aşağılama kastıyla söylendiği, düşünce ve eleştiri özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyeceği kanaatine varıldığını belirtti.





BAKANLIK SO-RUŞTURMA İZNİ VERDİ
İlyas Salman’ın üzerine atılı s-uçun Adalet Bakanı’nın soruşturma iznine tabi olduğunun kaydedildiği iddianamede, soruşturma izni istendiği ve Salman hakkında soruşturma izni verildiği aktarıldı. Savcılık, İlyas Salman’ın “Türk milletini alenen a-şağılama” su-çundan 6 aydan 2 yıla kadar ha-pis ile ce-zalandırılmasını istedi. İddianame gönderildiği m-ahkeme tarafından kabul edildi.

Sonraki Haber

Son dakika… Yunanistan’da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ’dan giriş yaptı, İstanbul’a geliyor

Son dakika… Yunanistan’da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ’dan giriş yaptı, İstanbul’a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından …