Cuma , 19 Nisan 2024

Cübbeli Ahmet 15 Mart’ı işaret etmişti bildi. Yeni tarih vermişti bu sefer. Allah korusun





Türkiye’de yaşanan, fiziğin bile açıklayamadığı doğaüstü olaylara bir yenisi de geçtiğimiz akşam şanlıurfa ve adıyamanda gerçekleşen sel felaketi oldu. Cübbeli Ahmet’in haftalar önceden insanları uyardığı ortaya çıktı…Rüyamda gördüm deyip önemli açıklamalar yapan Cübbeli birkaç hafta önce;





“Biz takvime bakarak tespit ettik Mart’ın 14’ünü 15’ine bağlayacak gece önemlidir. Bunun özelliği nedir peki? Rumi Takvime göre ilk Çarşamba’dır. Biz takvime bakarak tespit ettik. Senede biz iki Çarşamba’ya dikkat çekiyoruz. Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri sizlere aktarıyorum.” demişti. Şimdi de yeni bir deprem beklediği iddia edildi.
Depremle ilgili yaptığı açıklamada 14 Mart’a dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, Kayseri’de çadırda kalan vatandaşlara seslenerek, “Bir korktular ki bütün bir Kayseri’de evde yatan yok.





Depremle ilgili yaptığı açıklamada 14 Mart’a dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, Kayseri’de çadırda kalan vatandaşlara seslenerek, “Bir korktular ki bütün bir Kayseri’de evde yatan yok. Ne dedik? Bir şey demedik ki. Kayseri rahat uyu. Fitne yok, bir şey yok” dedi.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …