Perşembe , 25 Nisan 2024

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 1 saat 50 dakika süren Kabine toplantısının ardından Millete Sesleniş konuşmasını yaptı.





BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ
Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır. Uzunluğu 5 km’yi bulan 3 adet çift tü/p tünel uzunluğu, çift viyadük, 6 adet çift köprü ve 4 adette kavşak inşa ettik. Malkara Çanakkale otoyolu çalışmalarımızda hızla sü/rüyor. Hizmete açmayı planladığımız Çanakkale Köprüsü’nde araçların geçeceği yolun çelik döşemelerinin montajona başlıyoruz. Tünel ve köprü projelerimizle milletimize eser kazandırmaya devam ediyoruz.





‘KU/RBAN BAYRAMININ BİRİNCİ GÜNÜ KKTC’DE OLACAĞIZ’
Önümüzdeki perşembe günü 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıl dönümüdür. Hayatlarını feda eden tüm gü/venlik gü/çlerimiz ve askerlerimiz ile 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.





İnşallah 15 Temmuz günü bu önemli hadiseyi ibretle anacak, milletimize şükranlarımızı ileteceğiz. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ku/rban Bayramını şimdiden tebrik ediyorum. 20 Temmuz Barış ve Özgürlük programı kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olacağız. Tüm dünyaya KKTC’nin hak ve adalet arayışında en güçlü şekilde yanında olduğumuz mesajını vereceğiz. Ku/rban Bayramı için tüm kurumlarımız hazırlıklarını yürütmektedir. 3 tane ya/ngın sö/ndürme uçağını da fi/lomuzun içerisine katmış bulunuyoruz. İnşallah bu süreçte orman ya/ngınlarıyla karşı karşıya kalmayız.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …