Çarşamba , 24 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuraklık var, çare bizim yaptığımız gibi baraj, baraj, baraj





Erdoğan, gündemdeki kuraklıkla ilgili, “Kuraklık var. Soruyorlar ‘Çare ne?’ Çare işte bizim de yaptığımız gibi baraj, baraj, baraj. Eğer bu barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz” dedi.
Erdoğan, “Şimdi size bir müjde vereyim. Uludağ Alan Başkanlığı’nı kurarak bu turizm merkezinin korunmasını, değerlendirilmesini sağladık” diye konuştu.





Erdoğan’ın açıklamaları:
Bursa yeniden 2023’ü şahlandırmaya hazır mı? Size inanıyorum, güveniyorum. Biliyorum ki inşallah 2023 Bursa’da farklı bir coşkuya, farklı bir heyecana vesile olacak. Her köşesi ayrı bir gönül sultanını misafir eden bu mübarek şehrin girdiğimiz her mücadelede desteğini de duasını da yanımızda bulduk. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı da birlikte inşa edeceğiz. Sanayinin, ticaretin, denizin, dağın, yeşilin, huzurun, kuruluşun şehri Bursa bizimle birlikte olduğu müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur. Emniyetten rakam aldım, Bursa’da ne durumdayız diye baktım, verilen rakam 120 bini bugün aştık. Maşallah, Rabbim bu coşkunuzu daim kılsın.





Kadim şehrin ak kadınları yol boyu bizimle beraber oldu. Bu sevgiden, bu aşktan aldığımız güçle önce 2023 imtihanını başarıyla vereceğiz ardından da ülkemizi dünyada hak ettiği yere çıkaracak yeni atılımlara yükseleceğiz.





“KURAKLIK İÇİN ÇARE BARAJ”
Kuraklık var. Soruyorlar ‘Çare ne?’ Çare işte bizim de yaptığımız gibi baraj, baraj, baraj. Eğer bu barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz.
Bursa’da eğitimden sağlığa, konuttan baraja 127 farklı yatırımı bugün açıyoruz. Son 20 yılda Bursa’ya toplamda 80 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık.





“ŞİMDİ SİZE BİR MÜJDE VEREYİM”
Şimdi size bir müjde vereyim. Uludağ Alan Başkanlığı’nı kurarak bu turizm merkezinin korunmasını, değerlendirilmesini sağladık.
Ana kademe durmak yok, sandıklar patlayacak. Kadın kollarımız, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Durmuyoruz değil mi, çok çalışacağız.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …