Cuma , 19 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Net Açıklama! Stokçulara ve Fahiş Fiyat Verene Geçit Yok





CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN STOKÇULARA YÜKLENDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısında çok önemli konuşmalara imza attı. ‘Bu milleti sömürmeye kimsenin hakkı yok’ şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dolarda meydana gelen düşüş sonrası fiyatların da hızla düşürülmesi yönünde çağrıda yaparak ‘Stokçuların, fahiş fiyatta ısrar edenlerin üstüne gidilecektir’ dedi.





İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dakika açıklamasının tüm detayları. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında şu ifadeler yer aldı: ‘Mayıs 2013, faiz yüzde 4.5’e kadar indirmiştik, arkadan patlayan ne oldu, Gezi olayları. Manevramızı hazmedemeyen güçler bu adımı attılar. Ana muhalefet, yanında birileriyle, otellerin arka kapılarında bazı çalışmaları IMF ile yaptılar’ dedi. ‘Ana muhalefetin sözcüsü eski işte hazineci midir nedir, o da o kulislerin içinde bizzat bulundu. Bunlar bize de zaman zaman IMF’yi tavsiye edenlerdir. Kendileri IMF ile bankaların veya otellerin arka kapılarında veya kulislerinde kendilerine göre bazı çalışmaları yürüttüler’ şeklinde konuştu.





MERKEZ BANKASI REZERVİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına ‘Merkez Bankası rezervi, bugün itibarıyla 115 milyar doların üzerinde. Bu çok daha iyi bir konuma gelecektir. Bugün artık Türkiye eğitimden sağlığa, güvenlikten hukuka, sanayiden turizme her alanda ihtiyacı olan altyapıya sahiptir’ diyerek devam etti.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …