Perşembe , 28 Mart 2024

Cüneyt Arkın’ın cenazesinde büyük saygısızlık! Böyle bir rezillik daha önce hiç görülmedi





Ani bir rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yeşilçam’ın büyük çınarı Cüneyt Arkın sevenlerinin katılımı ile defnedilmek üzere Teşvikiye Camii’ne götürüldü. Cenaze töreni sırasında ise yok artık dedirten anlar yaşandı. İşte Cüneyt Arkın’ın son vedasında ortaya çıkan çirkin görüntüler.





CÜNEYT ARKIN’IN CENAZE TÖRENİNDE UTANDIRAN ANLAR
Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Cüneyt Arkın sevenleri ve dostlarının katılım ile Teşvikiye Camii’nde defnedildi. Törenden önce sonra kez sevenleri ile buluşturulan Arkın’ın naaşı, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören sonrasında Teşvikiye Camii’ne getirildi. Kültür Merkezi’nde gazeteciler fotoğraf yarışına giderken, bazı sevenleri ise cenaze ile selfi çekmeye çalıştı. Sesli anonslarla uyarılar yapılmasına rağmen kimse geri adım atmadı. Yapılan anonsta, “Manzara değil burası” uyarıları yapıldı.





İMAM BİLE O ANLARA DAYANAMADI
Arkın’ı naaşı defnedilmek üzere yola çıkarken yine ellerinde telefonlarla cenaze aracı çekilmeye çalışıldı. Arbedeye neden olan olaylarda Arkın’ın sevenleri ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Skandal görüntülere neden olan cenaze töreni sinirlerin gerilmesine neden oldu. Tabutun önünde video çekmek isteyenlere ise İmam tepki gösterdi. İmamdan “Tabutun başında bekleme yapmayalım. Yürürken de duamızı yapabiliriz.” uyarıları geldi.





CENAZE PAZAR ALANINA DÖNDÜ
Tüm bu yaşananların yanı sıra dikkat çeken bir görüntü daha ortaya çıktı. Cüneyt Arkın’ın cenaze törenini fırsata çeviren seyyar satıcılar ellerinde Cüneyt Arkın hatırası atkılarla tören alanında satış yaptılar. Satıcılar hatıra şallarını 20 TL’den sattılar.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …