Perşembe , 25 Nisan 2024

Dargınları barıştıran, kayıpları kavuşturan Müge Anlı, özel hayatına ait şok bir suçlama ile gündemde… Müge Anlı, kendi babasının yanına gitmedi, babası gözyaşlarına boğuldu..





ATV ekranlarında yaptığı programda kendisine başvurup vatandaşların kayıp babalarını bulan Müge Anlı, kendi babasını en zor gününde yalnız bıraktı. Babası gözyaşlarına boğulurken, çevresinden Müge Anlı’ya eleştiriler gelmeye başladı. Müge Anlı’nın babası kim?.. Babasıyla Müge Anlı neden konuşmuyor?.. Babasını en son neden görmek istemedi?.. Müge Anlı kendi kızı Lidya Müge Akdağ’ı kendi babasıyla da görüştürmediği iddia edilmişti… İşte ayrıntılar..





Müge Anlı’nın ismi bu kez babası İhsan Anlı ile yeniden gündemde. Odatv’nin haberine göre kanser hastalığına yakalanan İhsan Anlı, hayati bir ameliyat geçirdi.
Son dönemde yakın çevresine sık sık kızı Müge Anlı’yı görmek istediğini ileten Anlı’ya kızından beklemediği bir haber geldi.





Kanser ameliyatı olan babası İhsan Anlı, ameliyatın ardından Anlı, kızını sayıkladı. Müge Anlı, annesinden boşandığı için hayati tehlikesi bulunan babasının yanına gitmedi..

Komadan uyanan baba İhsan Anlı ise uykuda olduğu süreçte Müge Anlı’nın gelip gelmediğini sorsa da olumsuz cevap alınca gözyaşlarını tutamadı.





Yaptığı programda kendisine başvurup vatandaşların kayıp babalarını bulan Müge Anlı’nın, kendi babasının yanına gitmemesi ise çevresinde eleştiri konusu oldu. .





Müge Anlı kanser ameliyatı olan babasını görmeye gitmezken kızı Lidya Müge Akdağ’ı dedesinin ziyaretine gönderip göndermediği soruları sorulmaya başlandı.





İşi ve başarısı ile gündemden düşmeyen Müge Anlı’nın sır gibi sakladığı kızı Lidya ve iki kez evlenip olaylı bir şekilde boşandığı eşi Burhan Akdağ en çok araştırılanlardan bir kaçı. Peki mesleğe magazin muhabirliğinden başlayan 47 yaşındaki Müge Anlı’nın kızı Lidya ve eski eşi Burhan Akdağ kimdir? Burhan Akdağ Müge Anlı’yı neyle suçladı?.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …