Cuma , 29 Mart 2024

Dargınları barıştıran, kayıpları kavuşturan Müge Anlı, özel hayatına ait şok bir suçlama ile gündemde… Müge Anlı, kendi babasının yanına gitmedi, babası gözyaşlarına boğuldu..





Müge Anlı’nın ilk evliliği: Magazin muhabirliği yapan Müge Anlı ilk eşi Gürhan Akdağ ile Kanal 6’da tanışıyor. Gürhan Akdağ o zamanlar kanalda magazin müdürlüğü yapıyor. Müge Anlı ile yasak aşk yaşamaya başlayan Gürhan Akdağ, ilişkisini rahat sürdürebilmek için eşinden boşanıyor. Bir çocuk sahibi olan Akdağ, boşanmanın ardından Müge Anlı ile 1993 yılında nikah masasına oturuyor..





Kızları Lidya dünyaya geliyor: Çiftin mutlu giden evliliği ilk meyvesini veriyor ve kızı Lidya Müge Akdağ 2002 yılında dünyaya geliyor. Doğduğu günden bu yana Müge Anlı’nın en hassas noktası olan kızı Lidya’yı kameralardan uzak tuttuğu için kızı hakkında pek bir bilgi yok.





Lidya Müge Akdağ’ın şu anda 19 yaşında olduğu üniversiteye hazırlandığı biliniyor. Çevresi tarafından annesine benzetilen Lidya’nın 1.62 boyunda ve 49 kilo olduğu ise hakkında bilinenlerden bir kaçı…





Neden boşandılar: Kızı Lidya’nın doğumundan sonra Müge Anlı kariyerinde yükselmeye, eşi Akdağ ise düşüşe geçiyor. Bu durum çift arasında giderek büyüyen bir sorun haline geliyor ve boşanmaya karar veriyorlar. Müge Anlı boşanmak istediğini dile getirince Akdağ gurur yaparak tartışmanın hemen ertesi günü boşanma davası açıyor ve çift hızlı bir şekilde boşanıyor.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …