Perşembe , 25 Nisan 2024

Demet Akalın ‘Allah kimseye vermesin’ dedi..





Sosyal medya hesabından yaptığı çıkışlarla ve yazım hatalarıyla gündeme gelen Demet Akalın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, kızı Hira için yazlık kıyafetler baktığını söyledi.





Akalın’ın 2017 yılında yayınlanan ‘Kulüp’ adlı şarkısı, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında yeniden gündeme gelmişti. Şarkının başarısından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Akalın, espriyle karışık Eurovision’a katılabileceğini söyledi.





Ünlü popçu, ‘Trabzon’da onu akıl edeni bulmak lazım. Ozan’a (Doğulu) söylüyorum ‘Şarkıyla ilgili bir şeyler yapalım.’ diye. Hatta ‘Eurovision bile yapalım.’ diyorum.’ ifadelerini kullandı. Akalın ‘Ozan ‘Fazla uçma istersen.’ diyor. İngilizcem olsa belki katılırım. Şarkı o kadar büyük bir şarkıydı ki 4 sene geçti yine patladı.’ ifadelerine yer verdi. Akalın ‘Trabzon’da acayip heyecanlandım. Bodrum’a gidiyorum herkes yolumu çeviriyor. İstanbul’da da öyle… Ne kadar çok Trabzonsporlu varmış!’ diye konuştu. Akalın, ayrıca Aleyna Tilki ile arasına yaşanan ‘dünya starlığı’ polemiğine de değindi.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …