Perşembe , 28 Mart 2024

Dengeler değişti





“Tek partisiz bağımsız adayım”
Türkiye’de eğitim sorunu var, bu ülkenin kalkınma sorunu var. Biz bütün bunları yapmak yerine, kamplaştırmayla, birbirine Bay Kemal, öteki bilmem nedir. Bu şekilde siyaset devri artık bitmiştir. Biz, bir devlet adamı gibi siyasete bakıyoruz. Artık ona yürü, buna gel diyecek bir dil değil, herkesi kucaklayacak bir dille siyaset yapılması gerektiğini söylüyoruz. Van’da bize gösterilen ilginin altında yatan sebep de budur. Gençlerimizin bize ilgi göstermesinin altında yatan sebep budur. Van’da herkesin gönlünde bir yiğit yatar. Herkes kendi partisine oy verecek. Tek partisiz bağımsız adayım, Ata İttifakı’nın adayıyım. Dolayısıyla her Vanlı gönül rahatlığıyla oy verdiği zaman bu benim Cumhurbaşkanım diyebilecektir. Şu partinin, bu partinin cumhurbaşkanı demeyecektir.





“Van’ın sınır ticaretinde turizmde önü çok açılabilir”
Onun için biz ülkemizi artık daha genç, daha dinamik, daha enerjik birisi yönetsin istiyoruz. Dünya’yı, dünyadaki teknolojik gelişmeleri daha yakından takip eden birisi yönetsin istiyoruz ve gençler liyakatsizlik yüzünden işsiz kalmasın istiyoruz. Gençler iş bulamadığı için Van’ı terk etmesin istiyoruz. Van, doğal güzellikleriyle yeraltı, yerüstü kaynaklarıyla güzel bir şehrimiz. Maalesef ki; işsizlik sebebiyle insanlar burayı terk ediyor. Oysa Van’ın sınır ticaretinde turizmde önü çok açılabilir. Van’daki balıkçılık sadece eğer kıymet verilirse Van’ın taşı toprağı altın. Biz o yüzden artık bu bölgelerden, doğudan batıya göç değil, batıdan doğuya göç edilecek bir sistem kuracağız.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …