Cumartesi , 20 Nisan 2024

DEREDE BULUNMUŞTU






Cİ-NAYET Ş-ÜPHESİNE A-RAŞTIRMA
İkranur Tirsi’nin ö-lümüyle ilgili -c-inayet ş-üphesi üzerine Bulancak Cu-mhuriyet S-avcılığı’nca b-aşlatılan çok yönlü so-ruşturma sürüyor. İlk te-spitlere göre tr-avm-atik bulguya ra-stlanmayan İkranur’un ö-lüm ne-deni, o-topside y-apılan ç-klu o-rgan i-ncelemesi s-onucu o-rtaya çık-acak. B-edeninde c-inayeti de-stekleyen herhangi bir b-ulgu te-spit e-dilemeyen İkranur’un i-ç or-ganlarından alınan p-arçalara, çoklu o-rgan i-ncelemesi yapılacak.




20 KİŞİDEN D-NA ÖRNEĞİ ALINMIŞTI
İçişleri Bakanlığı’nın ta-limatıyla İkranur Tirsi’nin ö-lümünü araştırmak üzere görevlendirilen özel ekip ise çalışmalarına devam ediyor. So-ruşturmada kızın dereye d-üşerek ö-ldüğü ya da ö-ldürüldükten sonra dereye a-tılmış olabileceği ihtimalleri t-itizlikle araştırılıyor. Bu kapsamda köyde, aralarında aile bireylerinin de yer aldığı 20 kişiden D-NA ö-rneği alındı. İstanbul -A-dli Tı-p Kurum-u’na gönderilen D-NA örnekleri inceleniyor.




HALA VE AMCA ADLİYEDE
Sı-r per-desinin aralanması için jandarma ekipleri, İkranur Tirsi’nin ö-lümü ile ilgili yü-rütülen soruşturma kapsamında cuma günü 7 kişiyi g-özaltına aldı. K-üçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişinin, so-rgusu ta-mamlandı. Şü-phelilerden 5’i i-fadelerinin a-rdından s-erbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T., a-dliyeye s-evk edildi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …