Cuma , 29 Mart 2024

Derin kırışıklıkları açıyor, ince çizgileri yok ediyor! 1 damlası gençleştiriyor





Kuşburnu yağı içerisinde bol miktarda A vitamini barındırır. A Vitamini, beta-karoten ve likopen nedeniyle yaşlanmayı geciktiren en iyi uçucu yağı olarak kabul edilir.

Kuşburnu yağı kolajen üretimini destekler. Cildi nemlendirir. Olgun ciltlerin her zaman genç ve canlı görünmesine destek olur.





4-KURU VE HASSAS CİLTLER İÇİN TATLI BADEM YAĞI
Tatlı badem yağı, düzenli kullanıldığında kırışıklıkları ve ince çizgileri gözle görülür bir şekilde azaltır. Yüksek düzeyde A Vitamini ve Omega-3 yağları gibi esansiyel yağ asitleri cildinizi güneşin zararları etkilerinden korur.

Tatlı badem yağını tüm cilt tipleri kullanabilir. Özellikle hassas ve kuru bir cilt tipiniz varsa tatlı badem yağı cilt bakımı için size çok faydalı olabilir.





5-CİLDİ GENÇLEŞTİREN ARGAN YAĞI
Argan yağı cilt için doğal bir nemlendirici görevi görür. Argan yağı ile cildinizin her zaman canlı, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz.

Argan yağı, Omega-3, 6 ve 9 gibi yağ asitlerinin güç merkezi olarak kabul edilir. Bu yağ asitleri cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirir, kuruluğu önler.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …