Cuma , 26 Nisan 2024

Derin kırışıklıkları açıyor, ince çizgileri yok ediyor!





1-CİLDİ CANLANDIRAN AVOKADO YAĞI
Avokado yağı, cildi dış etkenlere karşı güçlendirir ve korur. Özellikle güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı mücadele eder. İçerisine A ve K vitamini barındıran avokado yağı, antioksidanlar açısından zengindir.





Avokado yağı, cildi her zaman canlı tutar. K vitamini sayesinde cildin elastikiyetini artırır. Böylece avokado yağı, yaşlanma belirtileriyle mücadelede, sıkı, genç, pürüzsüz, parlak bir cildi teşvik etmede faydalıdır.
2-NEMLENDİRİCİ ETKİLİ HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI
Cilt her zaman neme ihtiyaç duyar. Hindistan cevizi yağı da cildin nem ihtiyacını karşılar ve nemi ciltte hapseder.





Hindistan cevizi yağı ciltteki iltihabı ve tahrişi yatıştırır. Vücudun doğal kolajen üretimini artırarak kırışıklıkları ve ince çizgileri etkili bir şekilde azaltır.





Hindistan cevizi yağı özellikle kuru ciltler üzerinde çok etkilidir. Hindistan cevizi yağı ciltte meydana gelen kuruluk, kaşıntı, kızarıklık ve tahriş sorununu ortadan kaldırır.
3-KOYU LEKELER İÇİN KUŞBURNU YAĞI
Kuşburnu yağı içerisindeki bileşenler sayesinde kırışıklıkları, ince çizgileri, koyu lekeleri ve hiperpigmentasyonu azaltır.




Sonraki Haber

Nedeni Ortaya Çıktı

İzmir’de Arka Arkaya P-atlama Oldu..Valilikten Açıklama Geldi.. Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumak Ve Görmek İçin …