Cuma , 19 Nisan 2024

Detayları bilseniz günlerce uyku uyuyamazsınız





“ÇO/CUKLARIN ÇOK ZEKİ OLDUĞUNU FARK ETTİM”
U/tanç da/vasında ma/ğdur olan ço/cukların a/vukatlığına yapan U/C/İM (Saadet Öğretmen Ço/cuk İ/stismarı İle Mü/cadele De/rneği) a/vukatlarından Gülşah Ekin T/aş, yü/rekleri ya/kan da/va do/syasındaki ayrıntıları,





Habert/ür/k’ten Alper Uruş’a a/nlattı. Ta/ş, “Ku/rban ba/yramıydı ve UCİM’de nö/betteydim. Bu o/layla i/lgili i/hbar, benim nö/betimde geldi. İlk gö/rüşmeyi ba/baanneyle yaptım. Kendisi, ‘İki to/runum var; p/sikoloğa gö/türdüm. Anlattıkları şeyler a/kla ma/ntığa sı/ğmıyor’ dedi. Ço/cuklarla yaptığım görüşmelerde her ikisinin de gerçekten çok z/eki o/lduğunu fa/rk e/ttim.





“O/LAYI E/RKEK ÇO/CUK O/RTAYA ÇI/KARIYOR, A/NNESİ İ/NANMIYOR”
Ya/şadıklarını o kadar de/taylı anlatıyorlardı ki yer, zaman ve mekan vererek bütün a/yrıntıları a/nlattılar. Anne ile baba kü/çük k/ız ço/cuğu anne ka/rnındayken bo/şanıyorlar. Daha sonra k/ız ço/cuk a/nnenin ya/nında kalıyor. Büyük ço/cuk ise ba/banın ya/nında kalıyor.





Daha sonra e/rkek ço/cuk, ö7z babası ta/rafından a/nnesinin yanına Finike’ye gö/nderiliyor. Hem ka/rdeşini ta/nısın hem de ya/lnız kalmasın diye. Kı/z ço/cuğu hep *s/tismara uğramış. Er/kek ço/cuğu ise 2018’in sonu gibi Finike’ye gi/diyor ve 8 aylık süreçte c*/nsel *s/tismara u/ğruyor. O/layı ortaya çı/karan da e/rkek ço/cuk o/luyor ve a/nne e/rkek ço/cuğu su/çluyor. ‘Ba/ban se/ni do/ldurdu ve sen bize i/ftira a/t/ıyorsun’ diye sa/vunma ya/pıyor.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …