Perşembe , 28 Mart 2024

Detayları bilseniz günlerce uyku uyuyamazsınız





“DE/TAYLARI Bİ/LSENİZ GECE UYUYAMAZSINIZ”
Bu da/va ge/rçekten ka/n do/ndurur ci/nsten. Do/syanın detaylarını bilseniz; günlerce uyku u/yuyamazsınız. Ço/cuklar, çi/zdikleri re/smin kat be kat fa7zlasını ya7şamışlar. Her i/kisi de çok ağır c*/nsel şi*/dete ma/ruz kalmışlar.Kı/z ço/cuğunun 2 ya/şından i/tibaren i/s7tismara u,ğradığını dü/şünüyorum. Ço/cukların sa7tılması gibi bir şey s/öz ko/nusu değil.





A/nne ge/ce ku/lüplerinde, pa/vyonlarda ça/lışan bir ka/dın ve Rahmi’yle burada ta/nışıyor ancak ya/ğmadan 1 yıl hü/küm de gi/yiyor.Kı/z ço/cuğu i/fadesinde, a/nnenin e/rkeklerle do/st ha/yatını ya/şadığını be/lirtiyor ve annesinin ko/calarının *s/tismarına u/ğradığını, *s/tismarcının fi/z/iksel özelliklerine kadar a/yrıntıyla a/nlatıyor. Rahmi hayatına girdikten sonra bu de/ğişiyor. E/rkek ço/cuğun bi/linçli olmasıyla *7st*smar dile geliyor. Rahmi’nin *st/i/smarlarının ardından ço/cuklar ba/baanneye gö/nderiliyor.





“TU/T7UKLAMA BEKLİYORUZ”
E/rkek ç/ocuk o/layları a/nlatırken kı/z ço/cuğunun ya/şadıklarını te/tikliyor ve o da ya/şadıklarını a/nlatıyor. H/S/K o/layla i/lgili i/nceleme ba/ş7lattı. Biz a/çıkçası tu/tuklama bekliyoruz. Do/syadaki bütün so/mut de/liller tamamlandı. A/dli Tıp i/stismarı do/ğruluyor. Ço/cuklar şu an g/üv/ende de/ğil.





“ÇO/CUKLARI KABLO İLE DÖ/VÜYORLAR”
Bu dosyada ta/nık olarak di/nlenen herkesin s7anık olarak ya/rgılanması da gerekiyor. Çü/nkü ço/cuklara a/nneanne, d/ede, te/yzeler şi/ddet uyguluyor. Ço/cukları ka/blo ile dö/vüyorlar. Ço/cuğun be/yanı e/sas a/lınmalıdır. Çünkü ço/cuk i/st/ismarı bu ka/dar de/taylandıramaz.”




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …