Cuma , 19 Nisan 2024

Didem Arslan Yılmaz’ın Vazgeçme programında





EŞİ VE OĞLU HAREKETE GEÇTİ Cinayet şüphesinin ardından ölen kişinin eşi İmran Tosun ve oğlu Aşkın Tosun’un müracaatı üzerine konu özel bir televizyon kanalında yayınlanan “Didem Arslan ile Vazgeçme” programına taşındı. Programa ölen Bayram Tosun’un eşi İmran Tosun, en son gören iş arkadaşı Veysel Turhan, Turhan’ın kız kardeşi Hacer Turhan, eşi Kezban Turhan ve Veysel Turhan’ın kardeşi Kemal Turhan katıldı.





İLİŞKİ İTİRAFI SÖZLERİ ORTALIK KARIŞTI Bayram Tosun’un eşi İmran’ın “Eşim bana alkol aldıktan sonra Kezban ile birlikte oldum dedi” açıklaması sonrası ortalık karıştı. Kezban’ın bu sözleri reddetmesinin ardından görümcesi Hacer ile yüzleşmesindeki savunması herkesi şaşırttı. Kezban’ın “Bayram Tosun ile ilişkim olduğunu görümcem Hacer’e söyledim ama ben şaka yaptım, ağzını aradım” demesi bir anda soruşturmanın şeklini değiştirdi.





Konuşmalar sonucu görümce Hacer, ağabeyi Veysel’in kendisine, “Bayram’ı tuzağa çektik, inşaata çağırdık, iki el ateş edip öldürdük, cesedi inşaat çukuruna gömdük, kafasını da bedeninden ayırıp bir mağaraya attık” sözleri ile cinayeti itiraf ettiğini söyledi. Veysel Turhan ve karısı Kezban, Hacer’in iddialarını reddetti.
CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR Gelen itiraf sonrasında canlı yayında Veysel Turhan ve eşi Kezban Turhan gözaltına alınırken, diğer şüpheli Veysel Turhan’ın kardeşi Kemal Turhan da yakalandı. Şüphelilerin sorgulanmak üzere Denizli’ye getirildiği, ifade işlemlerinin ardından Bayram Tosun’u öldürüp gömdüklerini ileri sürdükleri Muğla’da çalışmaların yapılacağı öğrenildi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …