Cuma , 19 Nisan 2024

Diğer bankaları sallayacak hamle Tam 10 kat arttı..


Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası’ndan da hamle geldi. Tam 10 katlık bir artış var.. Emekliler için ses getirecek ve cepler dolacak….
Kamu bankaları akıllara durgunluk verecek bir promosyon miktarı için harekete geçiyor. Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir’den rakam tahmini geldi. Özdemir’e göre bu rakam 30 bin TL’yi bulacak. Peki, kamu bankaları belirlenen promosyon ödemelerini ne zaman verecek?





Kamu bankalarından dudak uçuklatan promosyon için çalışmalar başladı. Özel bankalar arasında emekliye verilen promosyon ücretleriyle ilgili rekabet yaşanırken, kamu bankaları hala 750 TL promosyon veriyordu. İşte bununla ilgili önemli bir yazı Remzi Özdemir’den geldi.





Özel bankalar yan ödemelerle birlikte emekli vatandaşlara 10 bin liraya yakın bir promosyon ödemesi yapıyor. Bazı bankalarda bu miktar 7 bin lira olurken, bazı bankalar da 7500 lira emekli promosyonunu maaşını ilgili bankaya taşıyan emekliye sağlıyor.





romosyon yarışında kamu bankaları rekabetin gerisinde kaldı. Emekliler maaşlarını çoğunlukla Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan alıyor. Bu konu düşünüldüğünde verilen 750 lira bu yarışın çok gerisinde.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …