Perşembe , 28 Mart 2024

DİLEK ANLATTI TÜRKİYE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Ailesi tarafından mağdur edildiğini iddia ederek Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuran Dilek Albayrak’ın anlattıkları tüm Türkiye’nin kanını dondurdu.





“KÜÇÜK KARDEŞLERİMİ DE BENİM GİBİ KULLANIYORLAR”
17 yaşındaki Dilek ve kocası Bahattin’in stüdyoda anlattıkları herkesi şoke etti. Gaziantep’te doğduğu köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyen Dilek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. “Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!” dedi.





“ANNEM BABAM OTURUP BİZİ İZLİYORLARDI”
Didem Arslan Yılmaz’ın “Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede? sorusuna Dilek, “Annem, babam oturup bizi izliyorlar.” yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek, “Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar” dedi.





“KAYINVALİDEM BANA AŞIKTI”
Dilek’in kocası Bahattin’in “Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim.” ifadelerini kullanmasıyla birlikte stüdyo karıştı. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulan damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine ateş püskürdü.





“ANNESİ DİLEK’İ 1 KİLO PATATES KARŞILIĞINDA SATTI”
Canlı yayına Dilek’le ilgili telefonlar yağarken isimsiz tanıklar herkesin kanını donduran açıklamalarda bulundu. Tanıklar, annesinin talihsiz genç kızı, “1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık” karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını söyledi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …