Perşembe , 25 Nisan 2024

DİŞ AĞRISINDAN KURTULMANIN BASİT YOLLARI





UYGULANIŞI:
Karanfil, ağrıyı gidermede etkili, güçlü bir anestezik ve antiseptik olan Eugenol bakımından zengindir. Hindistan cevizi yağı ise antibakteriyel ve antiinflamatuar özellikler sunar.





İŞTE YAPMANIZ GEREKENLER
– homojen bir macun elde edene kadar bu 2 malzemeyi iyice karıştırın. Bir pipet veya küçük bir fırça kullanın ve elde edilen karışımı ağrı yerine uygulayın. Eyleminin olabildiğince etkili olması için günde 3 kez kullanın. Ağrı çabuk geçecek ve çok daha iyi hissedeceksiniz. Bu, yaklaşan diş hekimi randevunuza kadar geçmenize yardımcı olacaktır.





Bunların doğal maddeler olduğunu unutmayın, bu nedenle yan etkiler konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu, birçok insana zaten yardımcı olan kanıtlanmış bir yöntemdir ve belki bir gün kendinizi rahatsız edici ağrılardan kurtarmanıza yardımcı olur. Makaleyi arkadaşlarınızla paylaştığınızdan emin olun, böylece onlar da bu basit ve etkili yöntemi kullanabilirler





2. TUZLU YA DA SİRKELİ SU İLE ÇALKALAMA
Diş ağrınızın sebebi diş etlerinde ya da dişlerde meydana gelen iltihaplanmalarsa ya da bundan şüpheleniyorsanız doktorunuza gidene dek antiseptik özellikler gösteren malzemelerden destek alabilirsiniz. Bunların başında da bildiğiniz gibi temizlik konusunda tam bir uzman olan sirke ve tuz geliyor. 1 su bardağı oda sıcaklığında suyun içine 1 yemek kaşığı sirke ya da 1 çay kaşığı tuz ilave edin, güzelce karıştırdıktan sonra ağrıyan bölgeye bol bol gelecek şekilde gargara yapın. Diş ağrınızın hafiflediğini fark ederseniz bu işlemi doktora gidene kadar belirli aralıklarla sürdürebilirsiniz.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …