Cumartesi , 27 Nisan 2024

Diziye neden veda ettiği açıklandı





Çok zor. Bu bayrak da evlatların da bana emanet, gözün arkada kalmasın başkanım. Kimin içim? Mete Başkanım için…” sözleri fragmana damga vurdu.
Yeni bölümün etiketi ise ‘elveda başkanım’ oldu. Mete Başkan, hastanede tedaviye alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Başkan’ın kalbi durdu. Doktorların hayata döndürme mücadelesi karşılıksız kaldı ve Mete Başkan yaşamını yitirdi.





Oyuncu Mesut Akusta, Tims&B’nin TRT 1 için çektiği “Teşkilat” dizisinden ayrılıyor. Akusta, geçen aylarda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süre zorunlu olarak diziye ara vermişti.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Burak Arlıel’in yönettiği dizide Mete Başkan karakterini canlandıran Akusta, 39. bölümün sonunda karakterinin hikâyesi bittiği için diziye veda edecek.





MESUT AKUSTA KİMDİR?
Akusta, 22 Şubat 1964 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. Babasını kaybettikten sonra ise Ankara’ya taşındılar. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da aldı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara’da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları’na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz’ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. 14 Ocak 2011 yılında kaza yapmıştı. Akusta, 2016 yılından bu yana Şafak Özbir ile evlidir ve çiftin bir kızı bulunuyor.

Sonraki Haber

Yeşilçam’ın büyük isminden acı haber!

Yeşilçam’ın büyük isminden acı haber! Tuğba’nın sevenleri sağlık durumunu merak etti. İşte detaylar… Elveda Dostum, …