Cuma , 29 Mart 2024

Dünyayı bekleyen 5 felaket var! Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri tüyler ürpertti





4- İNSANLAR ÜZERİNDE BİYOLOJİK TESTLER
Ünlü kahin ayrıca ‘büyük bir ülkenin’ insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağı kehanetinde bulundu.

Baba Vanga’nın kehanetinde ülke ismi verilmedi. Ancak pek çok sosyal medya kullanıcısı bu ülkenin Rusya, Çin, Kuzey Kore veya İran olabileceği yorumunda bulundu.





5- DÜNYANIN YÖRÜNGESİ DEĞİŞİYOR
Bulgar kahinin son 2023 kehaneti ise Dünya’nın yörüngesinin değişeceği. Böyle bir değişiminin yaşanması, aşırı sıcak havalar, yükselen deniz seviyeleri gibi krizlere yol açacağından çevremiz için yıkıcı sonuçları olabilir.

Baba Vanga kimdir? Hangi hastalıktan öldü?
Baba Vanga, 31 Ocak 1911 tarihinde dünyaya geldi. Bulgaristan’ın Kozhuh dağlarında hayatının çoğunu geçiren bitki uzmanının paranormal yeteneklere sahip olduğu düşünülüyor. Küçükken bir kasırgaya yakalanan Vanga, günler sonra gözleri kum ve toz ile kaplı bir şekilde bulundu. Kahin tüm iyileştirme çabalarına rağmen görme yetisini kaybetti.





Dünya Savaşı sırasında, Vanga’nın paranormal yetenekleri olduğu öne sürüldü. İnsanlar yakınlarının hayatta olup olmadığını öğrenmek için ona gidiyordu. Hatta ziyaret edenler arasında Bulgaristan Çarı III. Boris de vardı.

Meme kanserinden hayatını kaybetti
Vanga, 11 Ağustos 1996 tarihinde meme kanserinden öldü. Cenazesine birçok devlet adamı dahil olmak üzere büyük kalabalıklar katıldı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …