Cuma , 26 Nisan 2024

Efsane eğitimci Erdoğan Toker hayatını kaybetti





Denizli’de özellikle Cumhuriyet Lisesi’ndeki öğretmenlik yıllarında tüm kent üzerinde etki bırakan, öğrencilerine her zaman erdemli insan olmanın gerekliliklerini aşılayan efsane eğitimci Erdoğan Toker 84 yaşında hayatını kaybetti. Toker bugün Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.





Denizli, efsane öğretmeni Erdoğan Toker’i kaybetti. Cumhuriyet Lisesi’ndeki öğretmenlik yıllarında öğrencileri ile kurduğu ilişki, eğitim gönüllüsü oluşu ve talebelerine her zaman erdemli insan olmanın gerekliliklerini aşılama gayreti ile tüm kent üzerinde etki bırakan Toker, dün yaşlılığa bağlı nedenlerle 84 yaşında hayatını kaybetti.





Bir süredir ciddi sağlık sorunları yaşayan Toker tedavi altında tutuluyordu. Durumu ağırlaşan Toker müdahalelere rağmen kurtarılamadı. TOPRAĞA VERİLDİ Toker bugün öğleden önce Asri Mezarlık İçi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından annesi Ümmü Toker’in yanına defnedildi. Corona tedbirleri nedeniyle az sayıda kişinin katıldığı cenaze töreni için sadece yakın akrabalara haber verildiği öğrenildi. Eşi Methiye Toker, oğlu Kalp Damar Cerrahı Mehmet Erdem Toker ve kızı Sözcü gazetesi Yazarı Çiğdem Toker büyük üzüntü yaşadı. Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da katılırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …