Cuma , 19 Nisan 2024

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?





Emekli maaşlarına gelen zammın ardından bankalar da promosyon yarışına girdi. Bankaların promosyonları 7 bin 500 liraya kadar çıktı. Öte yandan emekli promosyonuyla ilgili pek bilinmeyen bir detay daha var.Promosyon alan emekli vatandaşlar bankayı aradıklarında aradaki 2500 TL tutarındaki farkı alabiliyorlar. İşte, 2022 Emekli promosyonuyla ilgili ayrıntılar…





Emekli aylıklarında yapılan artış sonrası bankalar da harekete geçti. Emeklilerin kendi müşterisi olmasını isteyen ya da hali hazırda olan müşterileri elde tutmak isteyen bankalar, promosyon ödemelerinde ciddi artışa gitti. Son rakamlara göre bazı bankalarda, emekli maaşının da seviyesine göre promosyon ödemeleri 7 bin 500 liranın üzerine çıktı.5 bin TL’ye kadar yapılan ödemeler kimi bankalarda 7500 TL’ye kadar yükseltildi. Promosyonunu alanlar bankayı aradıklarında aradaki farkı alabiliyor.





EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?
Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ve ya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunulması gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden veya e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …