Perşembe , 25 Nisan 2024

Emekli zammı için b’omba tahmin


“Asgari ücret kadar zam gelecek”





Gazeteci Cem Küçük, emeklileri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili Hülya Hökenek’in Habertürk’teki Enine Boyuna programında açıklamalarda bulunan Küçük, “Emekliye çok iyi zam gelecek. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu geçtiğimiz gün benim konuğumdu, asgari ücret gibi enflasyon farkları içinde en az yüzde 30-40 zam gelecek. Maaşlar düzeltilecek.” dedi.





Asgari ücret tahmini tutmuştu
Cem Küçük asgari ücret konusunda doğru bir tahminde bulunmuştu. TGRT’deki sabah programda Ankara’dan öğrendiği kulis bilgisini paylaşmış ve asgari ücret konusunda nokta atışı yapmıştı. Küçük, “Ankara’da edindiğimiz kaynak, Erdoğan’ın 4 bin 200 TL’ye çıkaracağını söyledi.” demişti.





Son dakika haberi: Dövizde oluşan manipülasyonla dolar son aylarda hızla artmış ve 18 seviyelerine yükselmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “”Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın ‘kur daha yüksek olacak’ diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak. Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan ihracatçı firmalarımıza doğrudan Merkez Bankası aracılığıyla ileri vadeli kur rakamı verilecek” ifadelerini kullandı.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …