Cumartesi , 20 Nisan 2024

EMEKLİLER İÇİN M’ÜJDE GELDİ! İşte şimdi sıra sizde..





Memur emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatar? İşte emekli bayram ikramiyeleri ödemelerinin detayları…Kurban Bayramı öncesi emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri bugünden itibaren başlıyor. İlk olarak 1 Temmuz’da aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacakken, ödemeler aylık alma güne göre farklı tarihlerde hesaplara yatacak.





BUGÜN HESAPLARA YATIRILACAK
Yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeler bugün ödenmeye başlıyor.





8 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK
Ödemeler 8 Temmuz’a kadar sürecek. Daha önce 1100 lira olarak ödenen ikramiyenin bu bayramda da aynı miktarda hesaplara yatırılması bekleniyor. Memur emeklileri için ikramiyeler 2-5 Temmuz’da hesaplarda olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4C’li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak.





Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4C’li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak. İşçi emeklilerine ödemeler 5-6 Temmuz’da yapılacak.4B’li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz’da yapılacak.
Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4A’lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz’da yapılacak. 22-26 Temmuz’da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz’da ödenecek.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …