Cuma , 26 Nisan 2024

En Zeki Ve En Aptal Burçlar Belli Oldu Aralarında Biri Var ki ŞOK Olacaksınız





8- Yengeç Burcu Duygusal zekanın akrepten sonraki en başarılı temsilcisi! Yengeçler sakin fıtratları ve genel duruşları ile zeki kişiliklerini belli etmezler. Ancak olayların tüm detaylarını çok iyi hafızada tutmaları ve ne kadar zaman geçerse geçsin bunu en ince ayrıntısına kadar sunabilmeleri zekalarının ne kadar tehlikeli olduğunun da göstergesidir.





9- Boğa Burcu Boğa burcu zekası ile aslında ön plana çıkan burçlar arasında denebilir. Daha çok ticari zeka ile tanınan boğa insanları şöhrete, gösterişe, güzelliğe, zerafete ve kaliteli bir yaşama düşkündür. Bu nedenle zekalarını bu isteklerini geliştirme konusunda kullanırlar. Ticaret ise bu yoldaki en önemli silahları olur çünkü para hesabını severler.





10- Oğlak Burcu Çalışkanlıkları ile bilinen oğlak burcu karakterleri aslında yüksek zekaya sahip olsalar da çoğu zaman duyguları bu zekaya engel olur. Duygusal zekasını da kontrol edemediği için istediği formda zekasını ön plana çıkaramaz. Ama Allah’tan çalışkan insanlardır da daima kazanma eğilimleri vardır. Yoksa bu zekayı ortaya çıkarmaları ya da birilerinin bunu görmesi oldukça zor.





11- Terazi Burcu Dünya genelinde liderlerin burcu nedir diye baksak birkaç başarılı liderin terazi olduğunu görürüz. Bunun en önemli sebebi terazi burçlarının sakin ve ılımlı duruşları ile gizli planlarını yürütebilecekleri bir zekaya sahip olmalarıdır. Terazi burcu dengeyi sever ancak bir o kadar da dengesizdir. Dengeyi kurmaya çalışırken genelde işler birbirine karışır. Bu yönü ile her ne kadar zeki desek de bu zekayı kullanması diğer fıtrat özellikleri ile bir araya gelince sekteye uğrar.





12- Başak Burcu | En Zeki Burçlar Listesi Sonuncusu Duygusal zekanın son temsilcisi başak burcu. Saflıkta Nirvana olan değerli burcumuz başak, kafasını sağa sola yormak istemez. Bu en aptal burç başak burcu anlamına da gelmez buraya dikkat. Başak burcu kendi yaşam kalitesini oturtmuşsa zekasını öte beri işlere yormaz bu nedenle de zekası hakkında söylenecek çok bir şey yoktur

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …