Perşembe , 28 Mart 2024

Erdoğan Gerçekleri Açıkladı Böyle Oyun Dönüyormuş!






Suriye’deki operasyona Erdoğan’dan ilk yorum
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye’ye gerçekleştirilen operasyon için , “Operasyonu doğru buluyoruz. Kimse bu kimyasal saldırının faili bedelini ödemesi lazım.” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin Fatih Kongresi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye gerçekleştirdiği operasyon var. Operasyona ilişkin ilk kez konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son günlerde rejimin kimyasal saldırısının ardından ABD ve Rusya’nın başını çektiği restleşmeye şahit olduk.
Bu sabah rejim hedeflerine operasyon yapıldı. Onun için bu gece de uykusuz geçti. Rejimin daha önce de çeşitli defalar yaptığı bu tür saldırıların cevapsız bırakılması düşünülemezdi. Bu bakımdan operasyonu doğru buluyoruz. Kimse bu kimyasal saldırının faili bedelini ödemesi lazım.” ifadelerini kullandı.
Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;
KİMYASAL HASSASİYETİ KOVANSİYONEL SİLAHLARA DA GÖSTERİLMELİ




“O kimyasal silahlarla o yavruların düştüğü durumu herhalde tasvip etmemiz mümkün değil. Kimse bunun faili, bunun bedelini ödemesi lazım. Böylece rejim son günlerde tırmandırdığı muhaliflere yönelik insanlık dışı hak, hukuk tanımaz saldırılarının cevapsız kalmayacağını görmüş oldu.Ancak kimyasal saldırıya düzenlenen bu hassasiyetin konvansiyonel silahlarla katledilen yüz binlerce masum sivil için de gösterilmesini istiyoruz.
SURİYE’DE OYNAN OYUN BAŞKA
Maalesef Suriye’de oynanan oyun başkadır. Suriye’de yapılan iş, önce rejimin zulmüne sessiz kalmak, ardından bir terör örgütünün el altından destekleyip sahaya sürülmesi, sonra da başka bir terör örgütüyle asıl projeyi hayata geçirmektir. Bunları kimse görmezden gelemez ama biz bunları hep konuştuk, hep söyledik. Biz bu oyunu çoktan çözdük. Biz eğer hedef DEAŞ’sa biz DEAŞ’la zaten savaşıyoruz ya. Biz DEAŞ’a karşı mücadelemizi verdik. Nerede? Fırat Kalkanı Harekatı’nda 3 bin DEAŞ’lıyı biz oralardan etkisiz hale getirerek attık.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …