Cuma , 29 Mart 2024

Erdoğan’dan dolar kuru ve işsizlik açıklaması: Nankör bunlar





Gaziantep’te işçilere seslenen Erdoğan, “Birilerinin yeni asgari ücret miktarını kurdaki dalgalanmayla küçüksemeye çalıştığını görmüştük. Şimdi tekrar kur düştü ama aynı kişilerin, onların tekrar hesap yaptığını görmedik. Türk Lirası varken senin dolarla avroyla ne işin var.





Türk Lirası, Türk Lirası, alışacaksınız buna” dedi. Erdoğan, “İş yok” diyenler için ise “Nankör nankör bunlar. Yan gelip yatarak para kazanmak istiyorlar. İş arayana ekmek var” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Erdemsoft Tekstil Fabrikası’nda işçilerle birlikte akşam yemeği yedi.Burada işçilere hitaben bir konuşma yapan Erdoğan, “Türkiye yerinde duramıyor sıçrıyor. Ana muhalefet, yavru muhalefetin liderinin ne olduğundan haberi yok. Umarım buralarda büyük ve güçlü Türkiye’nin izlerini görüp vizyonlarını geliştirirler. Sadece Gaziantep 12 milyar dolar ihracat yapan duruma girdi. Üretime, ihracata damardan giren bir ülkeyiz” dedi.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …