Salı , 16 Nisan 2024

Erdoğan’dan ilk defa böyle büyük bir müjde geldi. 81 ildeki herkesi ilgilendiriyor. Yararlanmak isteyenlere TEK ŞART SUNULDU..





Erdoğan, kredi kartı borçları ve sosyal konut projelerinin görüşüldüğü Kabine Toplantısı’ndan sonra açıklamalar yapıyor.
Vatandaşlara mu’jdeli haberleri tek tek sıraladı.





BU ADIM KİRA FİYATLARINI DA DÜŞÜRECEK’
Bu adımın kira fiyatlarını da düşüreceğini belirten Başkan Erdoğan ”Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği projeyle ilgili hazırlıklar bitmek üzere. Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitle ev sahibi yapacağız. Bu adım son dönemde ciddi şikayet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacak. He zaman olduğu gibi bu projede de şehit yakınları ve gazilerimiz ile emeklilerimize de özel bir kontenjan ayıracağız. İlk defa evlenen gençlerimiz bu projede kota sahibi olacak. Önümüzdeki ay tanıtım toplantısıyla tüm detaylarını milletimize duyuracağız” ifadelerini kullandı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitlerle, yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleriyle ev sahibi yapacağız.” dedi.

Sonraki Haber

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!.

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!. Emeklilere ödemeler hazırlanıyor. Kim ne kadar ek ödeme alacak hesaplandı ve …