Perşembe , 28 Mart 2024

Eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürmüştü! Cinayet anlarını anlattı…






Eşiyle tartıştığı sırada kayınbabasının içeri girdiğini ve yakasından tutup, küfür ettikten sonra “Balkonda hava al sakinleş” dediğini savunan Ertuğrul G, şöyle devam etti:
“Kayınbabam beni iterek odadan çıkarttı. Eşim de jandarmayı aradı. Ütü masasının üzerine bıraktığım silahımı alıp evime gitmek istedim, kapı kilitliydi. Anahtar da kapının üzerinde yoktu. Balkona çıkıp biraz oturdum. Bu sırada eşim ve kayınbabam bana hakaret ediyordu. Babası, ‘yörüklerden adam alınmaz, hele hiç kız verilmezmiş’ diyordu. Sözlerini kaldıramadım. Tabancayı alnıma dayadım. Kaynanam ‘burada böyle yapma içeri gir’ dedi. Kayınbabam ‘ver lan şu silahı şerefsiz seni ben vuracağım’ diyerek silahı almaya çalıştı.




Beni çekiştirmeye başladılar. Eşim de bana vuruyordu. Elimi yüzümü tırmalamaya çalışıyordu. Üçü birden üzerime doğru geldiler. İhtar için duvara doğru bir el ateş ettim. Kayınbabam küfür edip ‘öldürürüm’ deyince bir el daha sıktım. Kapı kilitliydi, çıkamayacağımı anlayınca bir iki el daha ateş ettim. Her şey bir anda oldu, kendime geldiğimde hepsini öldürdüğümü sanarak intihar etmeyi düşündüm, ancak silahımda mermi kalmamıştı.”



Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …