Cuma , 29 Mart 2024

EŞİNİN BANYODAKİ KONUŞMASINI DİNLEDİ, YIKILDI!






İzmir’de yüzde 70 görme engelli baba, eşinin banyoda yaptığı telefon konuşmasına kulak misafiri olup 7 yaşındaki ikiz kızlarının kendisinden olmadığını duyunca şok oldu.
İzmir’de, 7 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yüzde 70 görme engelli kalan baba, eşinin banyoda yaptığı telefon konuşmasına kulak misafiri olup karısının kendini aldattığını öğrendi. Bununla da kalmadı ve 7 yaşındaki ikiz kızlarının kendisinden olmadığını duyunca yıkıldı.
TRAFİK KAZASI HAYATLARINI KARARTTI
Uşak’ta yaşayan babasının ürettiği süt ürünlerini satarak geçimini sağlayan 37 yaşındaki N.S., 9 yıl önce ev hanımı J.S. ile evlendi. Aile, 7 yıl önce bir trafik kazasıyla sarsıldı. Kazada başına darbe alan N.S., görme kaybı yaşadı.
DÜNYAYI BAŞINA YIKAN TELEFON
Mutlu evlilikten ikiz kız ve erkek çocukları olan çiftin arası, J.S.’nin gizemli telefon görüşmeleriyle açıldı. Eşinin banyoda telefon konuşmasına kulak misafiri olan N.S., 7 yaşındaki ikiz kızlarının kendisinden olmadığını duyunca dünyası yıkıldı.




KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ
Okuldaki kızlarına koşan gözü yaşlı baba, iki kızını da alıp baba evi Uşak’a gitti. Utancından babasına gerçeği anlatamayan talihsiz adam, DNA testiyle de olay kanıtlanınca tuz ruhu içerek canına kıymak istedi; doktorların çabasıyla hayata döndürüldü.
KIZLARI ONU TERCİH ETTİ
N.S., İzmir’deki can dostunu arayıp yaşadıklarını anlattı. “Keşke kulaklarım da duymasaydı, bu acı gerçeği öğrenmeseydim” diyen acılı baba, gerçeği anlatmak zorunda olduğunu söyledi. Yıllardır öz babası gibi sarıldığı kızlarını kaybetmekten korkan acılı baba, gerçeği anlattığı kızlarının vefasıyla bir kez daha gözyaşlarına boğuldu.
3 ÇOCUK İÇİN VELAYET BAŞVURUSU
İkizler, telefona sarılıp anneleri J.S.’yi arayıp, “Biz babamızla yaşayacağız, ayrılmayacağız. Bizi artık arama” dedi. N.S., erkek çocuğuna da DNA testi yaptırdı, onun öz oğlu olduğunu öğrenince 3’ünün de velayetini almak için avukatına başvurdu.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …