Perşembe , 25 Nisan 2024

Eski Başkan Hayatını Kaybetti






Emekli Albaydı.. Eski Başkanı Az Önce Kaybettik.. Türkiye’nin Büyük Bir Değeriydi… Ayrıntılar Haberin Devamındadır…









Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı, FIFA kokartlı eski hakem Bülent Yavuz, yaşamını yitirdi. 71 yaşında hayata gözlerini yuman Bülent Yavuz için bugün ve yarın oynanacak maçlarda saygı duruşunda bulunulacağı bildirildi.




71 yaşında ki Bülent Yavuz, 8 sezon boyunca görev aldığı Süper Lig’de 83 maç yönetmişti. Bülent Yavuz, spor yazarlığı ve televizyon yorumculuğu da yapmaktaydı.
TFF’nin resmi internet sitesinde Bülent Yavuz için başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:




“Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakemimiz Bülent Yavuz’un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.




Uzun yıllar Süper Lig’de maç yöneten Bülent Yavuz, FIFA kokartı taşıdı ve uluslararası maçlarda ülkemizi temsil etti. Merkez Hakem Kurulu başkanlığı görevinde bulunan Yavuz, Federasyonumuza MHK danışmanı olarak da çok önemli hizmetlerde bulundu.




Bülent Yavuz anısına 20 ve 21 Mart tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.




Merhum Bülent Yavuz’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, hakem ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”
5 SENE MHK BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI




T.C. Silahlı Kuvvetler Komutanlığı’ndan kıdemli albay olarak emekli olan Bülent Yavuz, 1980 yılında hakemliğe başladı. 1990 yılında FIFA kokartını aldı. 1995 yılında yaş haddi sebebiyle hakemliği bıraktı. 1997 yılında Merkez Hakem Kurulu Eğitim Başkanlığı’na seçildi. 1995 yılında Merkez Hakem Kurulu Eğitim Başkanlığı’na ek olarak genel sekreterliğini yaptı. 2000 ve 2005 yılları arasında Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yaptı

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …