Perşembe , 28 Mart 2024

Esra Erol’da ekibini derinden uzen gelişme. Hepimizin sevgisini kazanan isim





ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında muhabirlik yapan Caner Toygar, uzun bir süredir ekranlara çıkmıyor. Başında ciddi bir rahatsızlık olduğu ortaya çıkan Toygar’ın tedavi sürecinde olduğu söylendi. Esra Erol’un kanat gerdiği Toygar, sevenlerinin merakı kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Canlı yayında yaşadığı kötü süreci anlatan Toygar’ın açıklamaları herkesi üzdü. İşte Caner Toygar’dan Esra Erol’u tedirgin eden açıklama.





Gelinim Olur musun? programı ile hafızalara kazınan Caner Toygar, programdan sonra kötü bir sürece girmişti. Programda Tülin Koca’ya aşık olan Toygar program sonrasında büyük bir kitlenin sevgisiyle karşılaşmıştı. Program bittikten sonra şarkıcılığa başlayan Toygar, bu alanda başarısız olunca kendisini kötü bir hayatın içinde bulmuştu. Uzun yıllar sonra taksicilik yaparken görüntülenen Toygar’a ünlü sunucu Esra Erol sahip çıktı.





CANER TOYGAR’DAN SAĞLIK SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA
Esra Erol’un programında muhabirlik yapmaya başlayan Caner Toygar kendini bu alanda geliştirdi ve birçok kişinin takdirini topladı. Yayının akışına göre il il program yapan Toygar, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Kendisini merak edenlere sağlık sorunlarından dolayı ekranlara çıkmadığını ifade eden Caner Toygar, sevenlerinin durumunu merak etmesinden sonra Youtube kanalından bir açıklama yaptı. Yaşadığı süreci sosyal medya hesabından açıklama yapan Toygar şunları kaydetti:





“Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı mr çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim’. Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce ağrıdan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı mr çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz ”Sonuçlarının çıkmasından sonra Youtube kanalından yeni bir açıklama yapan Toygar, MR sonuçlarının temiz çıktığını ifade ederken, başka bir MR sonucunda ise beyninde bir sorun olduğu ortaya çıktı. Toygar hastanelerden gelen bu ikili açıklama sonrası “Bir şey olursa beyin kanaması geçirsem hastaneleri sorumlu tutacağım. Ağrımın geçmesi için kendimi öldüresim geliyor” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …