Perşembe , 18 Nisan 2024

ESRA EROL’DA PROGRAMINDA ”KARIM KIZILÖTESİYLE DUVARDAKİ ERKEKLE KONUŞUYOR” DİYEN ADAMIN ANLATTIKLARI PES DEDİRTTİ





“DUVARIN FOTOĞRAFINI ÇEKİP RENGİNİ DEĞİŞTİRİNCE BİR ADAM RESMİ GÖRDÜM”
Görüntüler ekrana geldiğinde Zeynep Hanım “Böyle bir duvar yok” deyince Hasan Bey de “Böyle bir duvar yok. Benim gördüğüm şekilde de yok ama senin baktığın şekilde var” diyerek tepki gösterdi. Canlı yayında evinde çektiği görüntüleri gösteren Hasan Bey, “İlk resmi çektiğimde karanlık. Bunun kontrast ayarı, parlaklık ayarı yaptığımda duvarda bu şekilde çıktı. Baktım önce anlam veremedim. Silinmiş bir yazı gibi, eski bir duvar gibi. Sonra tam tersini çevirdim” şeklinde konuşurken oradaki bir noktanın şeklinin aslında bir adama benzeyen bir görüntü olduğunu hatta o kişinin de kendisine benzediğini söyledi.





“BİZ GÖREMİYORUZ AMA ZEYNEP GÖREBİLİYOR”
“Bir insanın evinde baktığı yerden bunun çıkması ne kadar normal? Biz göremiyoruz bu resmi bu şekilde ama demek ki Zeynep görebiliyor. Oraya sürekli dönüp baktığına göre. Bir telefondaki ücretsiz uygulamayla baktığıma göre bu” demesi üzerine araya giren Zeynep Hanım, “Kendisi diyor ya sürekli bir yere bakıyor diye, ben normal televizyon izliyorum ama karşımdaki normal düşünen bir insan olmadığı için sürekli farklı anlıyor” ifadelerini kullandı.





“KIZILÖTESİ ŞEYLER BİRİNİN ÖZEL HAYATINI İFŞA EDİYOR OLABİLİR”
Duydukları karşısında şaşkına dönen Esra Erol “Bu görüntülerin mesajı kime?” diye sorunca Hasan Bey de “İşte kendisiyle bağı olan birine. Bir kızılötesi şeyler birinin özel hayatını da ifşa ediyor olabilir.” cevabını verdi. Esra Erol, “Yani evinizin gözetlendiğini mi düşünüyorsun?” şeklinde sorunca Hasan Bey de “Aynen öyle. Zeynep’in de bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum” dedi.
“BİZİM SAĞLAYICIMIZ ÇOK SAĞLAM, BULSALAR BİLE ANLAYAMAZLAR”
Zeynep Hanım, eşinin gösterdiği görüntülerden bir şey anlamadığını ve bahsettiği gibi bir adam da görmediğini söyledi. Hasan Bey de “Gecenin saat 2’sinde onun telefonuna ses kaydı geliyor. Kayıtta diyor ki ‘Sen canını sıkma, bizim sağlayıcımız çok sağlam, bulsalar bile anlayamazlar. Esra Hanım o görüntüler incelendikten sonra siz bile ağzı açık isteyeceksiniz” şeklinde konuştu.





“BİR ERKEKLE Mİ İRTİBATA GEÇMEYE ÇALIŞIYOR”
Anlattıklarıyla ağızları açık bırakan Hasan Bey “Böyle şeyler yaparak acaba bir erkekle mi irtibata geçmeye çalışıyor. Bir takım cihazlar kullanıp duvara bu şekilde yansıttı. Benim iddiam bu. Normal yolla bir erkekle irtibata geçmen biraz sıkar çünkü” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …