Salı , 16 Nisan 2024

Esra Erol’un Sunduğu Program da Cemile





Cemile Karaca, 4 yıl önce evlendiği eşi Ramazan Karaca ve onun ailesi tarafından 2 çocuğuyla birlikte evden kovuldu.Evden kovulunca ailesinin yanına dönen Cemile Karaca’nın ailesinin kendisine ve çocuklarına bakacak maddi gücü olmadığı öğrenildi. Sadece bu da değil. Cemile Karaca, ağır depresyonda ve ağır bir sinir krizi geçiriyor. Sinir hastası olduğu ortaya çıktı.





Cemile Karaca, canlı yayına ilk çıktığında, kaynanası ve kayınpederi ile daha konuşmaya başlamadan ekrana saldırmıştı.
Genç kadının ruhsal sağlığının yerinde olmadığını görmek için o yayın yeterliydi. Ancak Cemile, günlerce ATV stüdyolarında reyting uğruna kurban edildi.





Türkiye Cemile’yi konuşuyor’ adı altında reyting rekorlarının kırılmasının ardından bardağı taşıran son damla Esra Erol’dan geldi.





Merhametliği ile bilinen Esra Erol, Cemile olayında bambaşka bir kişiye dönüştü. “Cemile’yi tutabileceğime garanti vermiyorum” sözleriyle durumun farkında olduğunu ortaya dökmüştü.





Ünlü sunucu Cemile’nin sinir krizi geçirdiği anlardan bir kesit paylaşarak altına “Papatya çayı içip sakinleşmesini beklediğim bünyem” notunu yazarak paylaştı. Paylaşımı gören takipçileri ise Esra Erol’u adeta linç etti.

Sonraki Haber

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!.

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!. Emeklilere ödemeler hazırlanıyor. Kim ne kadar ek ödeme alacak hesaplandı ve …