Perşembe , 25 Nisan 2024

Esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü…





21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı. Canlı yayında o dönemin jandarma komutanının ifade vereceği açıklandı ve çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Türkiye’nin konuştuğu olayda aydınlatılmaya çalışılıyor. Çifte cinayetle ilgili son dakika gelişme yaşandı.





Evlerinde hunharca öldürülen Büyükşen çiftinin katilleri henüz bulunamadı. Olaya ilgili ‘özel ekip’ kuruldu. Konu araştırılıyor. ADETA YALVARDI! Müge Anlı canlı yayında Büyükşen cinayeti ile ilgili jandarma eri yayına aldı. Jandarma erin söyledikleri hem Büşra Büyükşen’i hem de Uğur Büyükşen’i kızdırdı. Uğur Büyükşen anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiği söylenince çileden çıktı. Stüdyoda bağırıp ağlayan Uğur Büyükşen isyan etti ve kardeşi Büşra Büyükşen’e adeta yalvardı.





Jandarmanın iddialarının ardından sinirlenerek ağlayan Büşra ve Uğur Büyükşen adeta isyan etti. Jandarma er Uğur Büyükşen’e tepki göstererek, ” Herkes toplandı senin kapının önüne, evin önüne jandarma arabası geldi merak bile etmedin insan bir sorar. Silah elimdeydi sana silah bile doğrultmadım” dedi ve ekledi.”Senin annen ölmüş. Ben sana ‘kimsin’ dedim. ‘Oğluyum’ dedin. Ben gördüğümü söylüyorum” dedi. Uğur Büyükşen ise “Ben soru sorarak ve koşarak geldim. Orada durdum.tekrar koştum ve geldim” diyerek olay gününü anlattı. Büşra ise ” Beni içeri alarak sakinleştirmeye uğraştılar.” dedi. Müge Anlı’nın sert tepkisiyle karşılaşan Büşra, “Haklısınız” diyerek sustu. Ardından Büşra’ya abisi Uğur Büyükşen’den de sert tepkiler geldi.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …