Perşembe , 28 Mart 2024

Esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü…





UĞUR BÜYÜKŞEN İSYAN ETTİ Uğur Büyükşen kardeşi Büşra’ya “Şu aklını başına al beni de sürüklüyorsun, kendine gel. İtiraf edeceksen et artık sinir hastası oldum. Ben de zan altındayım yeter artık” diyerek isyan etti.Ve ekledi “Senin yüzünden rütbeli komutanla bile kavga ediyorum.” Uğur, “Senin yüzünden herkesle kavga ettim. Osman abimle bile. Onların da anası babası” diye konuştu.





Teyzesini kastederek Uğur, “Onların da kardeşi” dedi. Uğur, daha fazla dayamadı ve “Kendine gel ya” diyerek kendine hakim olamadı. “Yeter ya yeter” diyerek, “Ben kendimi aklamaya çalışıyorum ifade edemiyorum” dedi. Uğur, ” Ben buna hiçbir şey yapamıyorum kendinize gelin yaa” diyerek isyanını böyle dile getirdi. Büşra ise her zamanki gibi sessiz kalarak sadece ağlamakla ve ” Ben de üzülmedim mi?”





demekle yitindi.Bügünkü canlı yayında ise telefon detayı şoke etti. Gelin Betül Büyükşen’in cinayetten sonra yaptığı iddia edilen telefon görüşmesi merak uyandırdı. Yaptığı görüşmeyi önce inkar eden Büyükşen, daha sonra ise kardeşinin kendi telefonundan arama yaptığını iddia etti. Ancak bu cevap stüdyodakileri pek tatmin etmedi. Dah sonra ise olay günü ifadaleri alan jandarma er söz aldı. Çift cinayet araştırılmaya devam ediyor.





NECLA – METİN BÜYÜKŞEN OLAYININ GEÇMİŞİ İddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen’e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen’e elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Necla Büyükşen’e de ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra’yı yaralayarak kaçtı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardımKomşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yaralı Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.





Olaydan sonra alınan Swap örnekleri, cinayet anının tek tanığı olan “Büşra Büyükşen” ‘in canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler, görgü tanıklarının beyanları, ve diğer birincil muhatapların tatmin etmeyen eksik anlatımları, kısacası Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili ortaya atılan iddialar her defasında oğlu ve gelini ile yaşadığı mehir tartışmasını işaret ediyor. Yapılan araştırmaların ardından Betül Büyükşen ile Metin Büyükşen’in yaptığı telefon konuşmasından ses kayıtları Müge Anlı’nın programında dinletildi. Konuşmada, mehir kavgasını çözmek isteyen baba gelinine mehir yerine bir araba, 25 bin TL para teklif ediyor. Ancak Betül mehirin hepsini istiyor ve anlaşamıyor.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …