Perşembe , 28 Mart 2024

Ev Hanımlarına Müjde! 3 Bin 500 Lira Ödeme Yapılacak





Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere ve eşini kaybetmiş, çalışmayan annelere finansal yardım sağlama amacıyla bir destek ödemesi programı başlattı. Bu ödeme programı, annelerin ekonomik yükünü hafifletmeyi hedeflerken, Bakanlık, ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştireceğinin sözünü veriyor. Başvuru sürecine giren anneler her ay 2.059 TL ile 3.708 TL arasında bir ödeme almayı bekleyebilirler.





Destek Ödemesi için Aranan Şartlar
3.700 TL’lik destek ödemesinden faydalanmayı uman annelerin bazı kriterlere uymaları gerekiyor. Bu kriterler arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ve mavi kart sahibi olmama bulunuyor. Ek olarak, başvuruda bulunacak annelerin 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Kiracılar, ihtiyaç sahibi bireyler, evde eğitim alan çocuklara sahip anneler ve kronik hastalığı olan anneler de bu destekten yararlanabilirler.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …