Cuma , 29 Mart 2024

EVDE DİŞ BEYAZLATMAK





Diş fırçanızın üzerine bir çay kaşığı kadar karbonat serpiştirip üzerine birkaç damla limon suyu sıkın ve dişlerinizi iyice fırçalayın. Bu işlemi uygularken başka bir diş fırçası kullanmayı tercih edin. Haftada en az iki kez uygulayacağınız bu yöntemle beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.





2. Gliserin: Gliserin ağız içi bakterileri öldüren ve çok daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlayan bir madde. Gliserini ağız bakımı için kullanmadan önce dişlerinizi fırçalayın ve daha sonra birkaç damla gliserini diş fırçanıza damlatarak beyazlatmak istediğiniz noktaları gliserinle fırçalayın ve ağzınızı çalkalayın. Bu uygulamayı haftada iki kere yapın ve farkı kısa sürede görün.





3. Tarçın ve adaçayı: Tarçın ve adaçayı ikilisi diş beyazlatmada kullanılan doğal yöntemler arasında. Diş fırçanızın üzerine biraz tarçın ve biraz adaçayı serperek dişlerinizi fırçaladığınızda dişlerinizin çok daha sağlıklı ve çok daha beyaz olduğunu göreceksiniz. Bu işlemi haftada en az 2 kere uygulamayı unutmayın.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …