Cuma , 29 Mart 2024

Evinizde Kesinlikle Bulundurun.. Baş Ağrısına Son Anında Kesiyor…





Milliyet’in haberine göre, baş ağrısı yavaş yavaş veya birdenbire ansızın gelerek birkaç saat veya birkaç gün boyunca devam edebilir. Bu nedenle günlük işleri yapmak bile zorlaşır. “Baş ağrısına iyi gelen besinler nelerdir?” diye soranlar için Dr. Sıla Gürel, listeyi paylaştı.





İşte baş ağrısını kesmek için tüketilmesi faydalı olan besinler… 1- Yapraklı yeşillikler Yapraklı yeşillikler, baş ağrısını hafifletmeye katkıda bulunan çeşitli elementler içerir. Örneğin, araştırmalar magnezyum almanın migren ağrısını azaltabileceğini göstermiştir. Çünkü migren hastalarının çoğu düşük magnezyum seviyelerine sahiptir. Folik asit ve B6 migren semptomlarını azaltmaktadır. Ulusal Baş Ağrısı Vakfı, B2 vitamininin migren sıklığını azaltabileceğini gösteren bir çalışma yayımladı. Tüm bu elementleri ve çeşitli diğer anti-enflamatuvar antioksidanları içeren yeşil yapraklı sebzeleri (ıspanak, kara lahana, brokoli) tüketmelisiniz.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …