Perşembe , 28 Mart 2024

Felaket tellalı Onur Akay duyurdu Ünlü isimden kötü haber





Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay. SuperHaber’e yaptığı açıklamada 44 yaşındaki Fehmi Dalsaldı’nın 2016 yılından beri hastalıkla mücadele ettiğini ve sağlık durumunun ağır olduğunu duyurdu.





Ünlü isimlerin seslerini taklit etmesiyle tanınan ve bir dönem Saba Tümer’in programında sokak röportajları yapan Deniz Fehmi Dalsaldı’nın şimdilerde ekranlardan uzakta bir yaşam sürmesinin nedeni belli oldu.





Bir dönem ekranlarda milyonları güldüren Dalsaldı’nın herkesten sakladığı hastalığı ortaya çıktı. Akay, yaptığı açıklamada, Gullüm Show’un Azize’si ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı’nın AIDS ile mücadele ettiğini duyurdu.





Onur Akay, yaptığı açıklamada, Saba Tümer ve Melek Baykal gibi isimlerin programlarında sokak röportajları yaparak tanınan ve ünlü isimlerin seslerini taklit ederek hafızalarda yer edinen ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı’nın 2016 yılından beri hastalıkla mücadele ettiğini ve bu yüzden ekranlardan uzakta olduğunu söyledi.





Akay, Dalsaldı’nın s-ağlık durumu hakkında da bilgi vererek, durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …