Cumartesi , 20 Nisan 2024

Fena kar geliyor Meteoroloji 23 ilde alarm verdi! Bu saatlere dikkat





Günlerdir süren kar yağışı bugün etkisini artıracak. Özellikle İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Ereğli, Zonguldak, Amasra hattında kar örtüsü artıyor. Akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı var. Peki kar yağışı ne kadar daha sürecek? Meteoroloji ve uzmanların son hava durumu açıklaması…





Tüm Türkiye karla mücadele ediyor. Meteoroloji uzmanlarının ‘avar kar fırtınası’ dedikleri yoğun yağışla birçok kentte yollar kapandı araçlar yollarda kaldı. İstanbul başta olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Düzce, Ereğli de bugün akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı var. D100 Bolu Dağı Geçişi her iki istikamette tüm araçların trafiğine açıldı. Öte yandan İstanbul’a aralıksız kar geldiği bildirildi.





Tüm Türkiye genelinde sıcaklık mevsim normallerinin altında seyretmeye devam ederken İstanbul’da kar yağışının ne kadar süreceği merak ediliyor. Meteorolojiden ve meteoroloji uzmanı isimlerden son hava durumu tahminleri geldi. Gelen tahminlerde yoğun kar yağışının daha da etkisini artıracağı ve kentte hafta boyunca kar yağışının devam edeceği bilgisi var.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …