Perşembe , 25 Nisan 2024

“Fetullah Gülen’i öldürdüler” dedi, mezarının yerini söyledi!






İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, FETÖ lideri Fetullah Gülen hakkında büyük ses getirecek açıklamalar yaptı. Akşit, “Fetullah Gülen öldü” dedi.
İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fetullah Gülen ile ilgili şok bir iddiada bulundu.
Akşit FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.
Cevat Akşit, “Gizli şeyleri söyletiyorsun bana… FETO öldürüldü hanımefendi, sağ değil. Yaşamıyor şu anda Yahudi mezarlığında mezarı da… ” diye konuştu.
İlhiyatçı Akşit sözlerini şöyle sürdürdü;
“Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye’ye, şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane ‘onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz’ diyorlar.
Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey’de… Yahudi mezarlığında gömüldü.
İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu gitti.”
AKŞİT FETÖ TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORDU
Fetullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile tanınan bir isim olan Akşit geçtiğimiz günlerde, FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini açıklamıştı.
KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ
Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fetullah Gülen’in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.




Prof. Dr. Cevat Akşit, FETÖ lideri Fetullah Gülen ile ilgili SuperHaber’e açıklamalarda bulunduktan sonra vatandaşlar Akşit ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmak için aramalar yaptı. Gülen’in mezar yerini de açıklayan Prof. Dr. Cevat Akşit kimdir? Fethullah Gülen hakkında ne söyledi? Ne iş yapıyor? Konuyla ilgili bilgiler ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.
FETHULLAH GÜLEN HAKKINDA NE SÖYLEDİ?
İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, SuperHaber’e FETÖ lideri Fetullah Gülen hakkında büyük ses getirecek açıklamalar yaptı. Akşit, “Fetullah Gülen öldü” dedi
SuperHaber röportaj editörü Hülya Okur’a konuşan İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fetullah Gülen ile ilgili şok bir iddiada bulundu.
Akşit FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.
Fetullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile tanınan bir isim olan Akşit geçtiğimiz günlerde, FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini açıklamıştı.
KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ
Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fetullah Gülen’in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.
“Fetullah Gülen öldü” dedi, mezar yerini açıkladı!
PROF. DR. CEVAT AKŞİT KİMDİR?
Mustafa Cevat Akşit, 1938’de Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesi’nde doğdu. Babası Şakir Ali Efendi adlı bir zat idi, onu dört yaşında iken kaybetti. Annesi Havva Hanım tarafından yetiştirildi.
İlkokulu bitirdikten sonra iki yıl amcası Zühtü Akşit’ten Kur’an-ı Kerim ve Arapça dersleri aldı.1952’de Isparta İmam-Hatip Okulu’na girdi.1956’da İstanbul İmam-Hatip Okulu’na nakil oldu.1958’de buradan mezun oldu. Aynı yıl müezzin olarak tayin edildiği Fatih-Zeyrek’teki Ümmü Gülsüm Mescidi’nde uzun yıllar Mehmed Zahid
Koktu Hazretlerinden ilim tahsil etti.




1963’te İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü ve 1965’te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi olmak üzere iki ayrı fakülteyi bir arada bitirdi. 1975’te doktor, 1980’de doçent, 1988’de İslam Hukuku Profesörü oldu. 4 çocuk babası Akşit, televizyon kanallarındaki yayınlara katılmaktadır.
Son dakika… Adnan Oktar soruşturmasında ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Terör örgütü DHKP-C’nin ölen elebaşı Dursun Karataş’ın ve FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in olduğu gibi Adnan Oktar’ın da kod adının “dayı” olduğu belirlendi
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in, tutuklanan Oktar Grubu’nun lideri Adnan Oktar’ın ve terör örgütü DHKP/C’nin ölen elebaşı Dursun Karataş’ın, ‘Dayı’ kod adı ya da lakabını kullandığı ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi’nden Sema Dalgıç’ın, Adnan Oktar soruşturmasını konu alan haberinde ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili itirafçı olan bir örgüt mensubu, Gülen’in kod adının ‘Dayı’ olduğunu söylemişti. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin elebaşı olan Gülen’in bir diğer kod isminin ise ‘Kaptan’ olduğu biliniyordu.
OKTAR DA GÜLEN GİBİ ‘DAYI’ ÇIKTI
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla onlarca üyesi ile birlikte gözaltına alınan Adnan Oktar’ın kod adının da aynı terör örgütü elebaşı Gülen gibi ‘Dayı’ olduğu öğrenildi. Adnan Oktar’ın, Gülen’in kod adını kullanması dikkat çekti.
KARATAŞ’A DA ÖRGÜT ÜYELERİ ‘DAYI’ DEMİŞTİ
Gülen ve Oktar’ın ‘Dayı’ kod isimlerini kullanmaları akıllara 11 Ağustos 2008 tarihinde Hollanda’da kanserden ölen terör örgütü DHKP/C’nin elebaşı Dursun Karataş’ı hatırlattı. Interpol tarafından 17 ülkede 1500 suçtan aranan Karataş’a da terör örgütü mensupları ‘Dayı’ lakabını takmıştı ve Karataş bu kod ismiyle biliniyordu.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …