Cuma , 29 Mart 2024

FISILDADIĞI 3 KELİME DOKTORLARI ENDİŞELENDİRDİ





Ancak Holly’nin hayata tutunmak için çok önemli bir nedeni vardı. Kızı için sonuna dek sa-va-şacaktı. Göz kapaklarını kaldırmaya hali bile olmasa da Holly her gün kızını görmek istiyordu. Fe-lç nedeniyle ka-sları çalışamasa bile arkadaşlarının ve personellerin yardımıyla Holly ayağa kalkabiliyordu. Zar zor konuşabiliyordu. Mimikleriyle insanlarla anlaşmaya çalışıyordu.





Holly her gün kızını görmeye devam etti. Kızına annelik edemeyeceği düşüncesi onu mahvediyordu. Haftalarca solunum cihazı yardımıyla nefes alabilen Holly’nin durumu aniden iyiye gitmeye başladı. Artık kendi kendine nefes alabiliyordu. Bir süre sonra da ellerini kıpırdatabilmeye başladı. 70 günün ardından Holly yo-ğun bakımdan çıkarıldı. Konuşmaya başladı ve yürüteç yardımıyla yürüyordu.





Holly’nin durumu her gün daha da iyiye gitti. 78 günün ardından fizyoterapiye başladı. 87. günde ilk kez kendi kendine ayağa kalktı. Holly, zayıflayan kaslarını eski haline döndürmek için düzenli olarak egzersiz yapmaya başladı. Sonunda dört aylık kızını kucağına alabildi. 94 günün ardından Holly dengeli bir şekilde yürüyebilmeye başladı. 126.gününde ise taburcu edildi.





Holly, diş fırçalamak, saç taramak, yemek, yazmak ve yürüteçsiz yürüyebilmek gibi günlük eylemleri gerçekleştirebilmek için pratik yaptı. Holly’nin sağlığı şu anda gayet yerinde. Hayatında daha önce hiç yapmadığı şeyleri yaparak hayatından keyif almaya bakıyor. Azmi ve kararlılığı sayesinde bir anda hayatını kaybetmesine neden olacak hastalığını yendi. Kızı olmasaydı belki durum çok daha farklı olabilirdi. Her şeyi kızı için yaptı. Doktorlar, hemşireler ve personellere de ayrıca teşekkür etmek gerek. Onların sayesinde Holly bugün hayatta. Holly’ye kızıyla sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmesini diliyoruz. Paylaşmayı ihmal etmeyin.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …